Spring til indhold

(Læsetid: 2 min.) Men den moderne verden kommercialiserer julen.

Det er vigtigt for mig som voksen barn at bruge julen på at tage tid til at tænke over julens historie og betydning, for hvad fejringen handler om.

Den handler selvfølgelig om Jesu fødsel og om vigtigheden af kristendommen på et dybere plan. Ja.. dybt, mere end vi faktisk går og er klar over. 

Den kristne bog Bibelen består af ord, som indeholder en mægtig magt til at forvandle og transformere mennesker. Bogen består af rhemaord, d.v.s. ord, som rammer og sætter mennesker fri. På tværs af landegrænser, folkeslag og religion.

Rhemaordet kender ingen fysiske grænser. Det har en kraft, som møder alle med åbne, modtagende hjerter. For Gud ser til hjertet. 

Første gang, jeg åbnede op og læste i Bibelens ord, var det fra Johannesevangeliet 1 og de første par linjer:

I begyndelsen var Ordet, og Ordet var hos Gud og Ordet var Gud. Han var i begyndelsen hos Gud. Alt blev til ved ham, og uden ham blev intet til af det, som er. I ham var liv, og livet var menneskers lys. Og lyset skinner i mørket, og mørket greb det ikke. Læs her

Lige siden har mit liv været nyt og meget anderledes end det, som jeg før kendte. 

I dag er mit hjerte fyldt med stabilitet, sindsro og glæde på grund af Jesus. Og den episke historie, som begyndte i en stald i Bethlehem, er meget mere end bare en barndomsfabel.

Kærligheden blev født i mit liv. Og det skete, som Jesus siger, at det gamle stenhjerte blev skiftet ud med et helt nyt hjerte af kød. 

Tillykke med fødselsdagen, Jesus! 

Og en afsluttende bøn:

Kære Jesus.. Du, som startede dit liv i en krybbe, og for os ofrede dit liv i påsken 33 år senere, så at vi kunne få nyt liv i dig, hjælp os til at modtage den dyrebare gave, som du er. Og må alle, som beder i dit navn opleve at blive velsignet af den bedste julegave, man kan ønske sig, nemlig livet i og med dig. Tak.

Jeg beder om, at du må opleve at se det sande julelys skinne klart i og igennem dig, på grund af ham, som gav dig nyt liv. Modtag den største gave af alle.

Nåden fra Jesus er den største gave, som menneskeheden blev givet på den velsignede dag, da Jesus Kristus blev født.

Og for dem af os, der har oplevet at blive født påny, markerer hans fødselsdag starten på vores egen forløsningshistorie. 

Jesus har allerede gjort Julen god og speciel.  Må du også opleve den ægte julemagi finde sted, når Jesus besejrer det onde i dit liv.

Når du ser alle julelysene, husk da på, hvem Julens Sande Lys er.

“Englen sagde til dem:” Frygt ikke! Se, jeg forkynder jer en stor glæde, som skal være for hele folket. ” Læs her

Glædelig Jul og Alt Godt i det Nye År.

Skriv gerne din kommentar nedenfor. Det er kun dit navn, som bliver publiceret, ikke e-mail.

Følg med på Narcfri

Julen er meningsfuld

  • Admin