Spring til indhold

(Læsetid: 2 min.) I disse post-lockdown tider, hvor mange af os kronisk traumatiserede voksne børn har levet længe i isolation, som vi kender det så godt fra den dysfunktionelle familie, er det opløftende at kunne opleve foråret og tænke på noget andet og lidt mere positivt end corona eller krig.

Måske er du (som jeg), stadig præget af den stress og frygt, som du forståeligt har haft under coronaen. 

Hvad enten dette skyldes frygten for en farlig dødbringende virus eller din mistænksomhed overfor regeringens narrativ og pres ned over dit liv, ja så må jeg lige dele en fantastisk oplevelse med dig, som jeg har haft for nylig i den lille hyggelige dametøjsforretning på Mimersgade 62.

Jeg trådte ind i en tidslomme sjældent set mage. Men det var mest indretningen. For der var masser af flot og nutidigt tøj. Til blot en 50’er stykket. 

Her mødte jeg den 89-årige Elinor Infred (tidligere skuespillerinde og deraf kunstnernavnet), som har haft sin forretning i næsten 60 år. Hun drømmer om at dø i sin forretning.

Tøjet er altsammen nyt. Og det kommer fra konkursramte butikker under coronaen.

Der er meget andet dametøj, udover kjoler. 

Er du en af dem, som har oplevet at blive fattig på pengepungen pga. narcissistisk misbrugs syndrom, så vil dette være en kærkommen gave og iøvrigt et besøg værd. 

Læs om symptomerne på narcissistisk misbrugs syndrom her

Læs om de 10 nye leveregler efter narcissistisk misbrug her

Link til artikel om Elinor Infred i “Nørrebro Liv” her

God weekend til jer derude.

Du er velkommen til at kommentere i 14 dage. Herefter forsvinder muligheden og kommentarerne.

Du kan altid sende en besked til Narcfri under fanen “Velkommen”.

Følg med på Narcfri

1 tanke om “Forårsfornemmelser i kjolebutikken på Nørrebro”

  1. Im very pleased to find this site. I need to to thank you for ones time for this particularly fantastic read!! I definitely really liked every part of it and I have you bookmarked to see new information on your site.

Der er lukket for kommentarer.

Forårsfornemmelser i kjolebutikken på Nørrebro

  • Admin