Spring til indhold

(læsetid: 2 min.)

Disse 8 er:

  1. At Gud (JESUS) findes. Han er opstanden. Han lever. Han hører og svarer på bøn.
  2. At man godt kan have en eller flere indre børn, på grund af de skader, man har lidt igennem barndommen. Og vigtigheden af at tage sig AF disse indre børn. Dvs. at give dem opmærksomhed og pleje, så de trives godt.
  3. At viden om kost, ernæring og motion spiller en stor rolle i forhold til at holde kroppen, men også sindet sund og rask.
  4. At narcissisme i de menneskelige relationer er dødelige ødelæggende for livet som helhed. 
  5. At vandringen med Gud bliver bedre og bedre som tiden går, når vi holder os TÆT til Ham i en kærlighedsrelation.
  6. At vi virkelig SER hvor smukke og perfekte skabte væsener, vi er alle sammen. Fordi, det ER sådan Gud ser Dig. Du er Guds øjesten. Underfuldt skabt er Du.
  7. At vi forstår, vi lever i et dysfunktionelt verdens system, som dybest set handler om at bedrage og skabe nogle nye behov hos brugeren hele tiden. Men, i virkeligheden drejer systemet sig omkring dig, for at DU skal lulles i søvn, af løgnehistorier og deraf opståede afhængigheder, som Du og vi alle sammen må afvænnes fra, hvis vi vil have livet tilbage. Ligesom junkien, der må afvænnes fra sit næste fix. 
  8. At vi forstår vigtigheden af at blive sat fri fra afhængigheder, ISÆR medafhængighed på andre mennesker. Dette betyder også, at vi ikke opsøger dem, som ikke vil (eller kan) finde ud af at omgås andre mennesker. 

Hvad er dine livs lærdomme?

Hvad er dine valg i livet? Og hvordan har du valgt at reagere på dem?

Forstår du at elske dig selv, som Gud elsker dig? Eller har du valgt at leve et liv med domme over dig selv og andre, i stedet for at tage ansvar for din glæde?

Har du lært at tænke selvstændigt og undersøge flere vinkler af en sag? Eller lever du livet på hvad flertallet siger, du skal mene og reagere på? 

Ønsker du at vide mere om din indre helbredelse, så læs gerne de 8 funktionelle tankesæt i ACA-helbredelsen her

Du er velkommen til at kommentere i 14 dage. Herefter forsvinder muligheden.

Du kan altid sende en besked til Narcfri under fanen “Velkommen”.

Følg med på Narcfri

De 8 største livs lærdomme, jeg ville ønske, jeg vidste før