Spring til indhold

(Læsetid: 2 min.) Vi er ikke færdige med His Horrorness endnu, efter de seneste dages afsløringer af lamaen forgribe sig på et indisk barn i fuld offentlighed.

Narcfri vil til enhver tid tage barnets perspektiv, derfor denne titulering.

Jeg ved godt, paven altid hives frem som modargument. Men kristendomsforfølgelse er slet ikke noget nyt. Og det koster ikke noget. Det er en ganske gratis omgang.

Lamaen er derimod langt mere kendt og anerkendt i meget brede kredse, sammenlignet med paven. Så det her er noget stort og betydningsfuldt. Og derfor skal det undersøges til bunds.

Afkodningen af His Horrorness’ bedrageriske undskyldning analyseres i videoen her

Ordvalget og undladelsen af handlingen i undskyldningen viser mig, at det kommer fra en narcissist eller en narcissistisk person.

Du behøver heller ikke at være kropssprogsekspert for at se, dette scenarie er HELT galt.

His Horrorness trækker drengens hoved HELT hen til sin mund ved magt, dvs. der er tvang involveret.

Drengen undviger flere gange, men samtidig er der det hujende publikum, som opildner til mere. Drengen er tvunget ind i narcissistens game: “teasing”.

His Horrorness er fuldt ud bevidst om, hvad han har gang i, og udnytter publikum til at sætte drengen i forlegenhed og forgribe sig på ham.

Publikum giver forsyning til narcissisten. Det er mad, mad og mere mad.

Skriv gerne en kommentar. Det er kun dit navn og kommentar, som bliver offentliggjort, ikke email.

Muligheden for at kommentere forsvinder efter 14 dage.

Følg med på Narcfri

2 tanker om “Analyse af Dalai Lama’s undskyldning”

 1. נערות ליווי בפתח תקווה

  This is the right blog for everyone who wants to find out about this topic. You understand so much, it’s almost hard to argue with you (not that I personally would want to HaHa). You certainly put a new spin on a topic that’s been written about for decades. Wonderful stuff, just great!

 2. Tak for bloggen og for at stille sig på børnenes side.
  Hørte engang i morgennyhederne et indlæg, hvor en pædofil mand blev interviewet, og han var dels ikke i studiet, dels anonym af sikkerhedshensyn. Ifølge ham selv havde han ikke givet efter, men derimod taget terapi for ikke at begå overgreb. Manden kom med et eksempel på pædofil tankegang: Et 8 måneders barn, altså en baby, sidder på stranden og leger med en spand og sand. For en pædofil er scenariet så anderledes end for normale mennesker, der kun ser en nysgerrig baby nyde vejret og undersøge verden, sandsynligvis i badetøj. Men, den pædofile hjerne ser en særdeles flirtende person, der lægger an på den pædofile. Manden skærpede det yderligere, den lille 8 måneders baby lægger kraftigt an på den pædofile, nærmest kræver sex og er parat til at voldtage den pædofile.
  Vi andre vil jo bare se en lille uskyldig baby, der er nok nogle heldige forældre i nærheden, og det ligger i os mennesker, at vi skal passe på små børn. Når den pædofile vælger et så lille barn, bliver fejltolkningen jo bare tydeligere. Der er tydeligvis noget galt med hjernens forbindelser og evnen til at aflæse andres signaler.
  Ærligt, jeg evnede ikke at se Dalai Lama klippet færdigt, det er et så upassende sprog overfor en mindreårig, det er en særdeles upassende opførsel for en voksen, der ikke falder ind under min opfattelse af humor. Det gør Dalai Lama til en dårlig rollemodel, diplomatisk sagt.
  Håber den indiske dreng får en god barndom, det er ikke nemt, når de voksne svigter opgaven med at passe på børn.

Der er lukket for kommentarer.

Analyse af Dalai Lama’s undskyldning